1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

nailart

Nagelstudio Loraine in Zwolle is gespecialiseerd in het aanbrengen van kunstnagels en handverzorging.
 
Handen zijn een van de belangrijkste onderdelen van uw persoonlijkheid!
Niet iedereen heeft sterke nagels. Soms splijten of breken uw nagels voordat ze een mooie lengte hebben bereikt. Wilt u toch mooie (kunst)nagels voor bijvoorbeeld een speciale ontmoeting en is prijs/kwaliteit voor uw erg belangrijk, neem dan contact op met nagelstudio Loraine in Zwolle. Deskundig en mooi geplaatste kunstnagels zijn net zo als waardevolle sieraden.
 
Bij de behandeling worden tips of sjablonen aangebracht (verlenging van de nagel). Tips plak je aan de tops van de nagels met een speciale nagellijm. Deze worden in de gewenste lengte geknipt en glad gevijld met de natuurlijke nagel. Daarna komt de acryl erover heen. De nagel wordt dan gemaakt door middel van acryl. Acryl is een poeder die met een vloeistof wordt vermengd. Hieruit ontstaat een vloeibaar mengsel dat op de nagel wordt aangebracht. Verder wordt er met een penseel ervoor gezorgd dat acrylnagel een natuurlijk uitziende nagel wordt en voelt. Acryl hardt uit in de lucht en is na ongeveer 48 uur volledig uitgehard.
 
U kunt kiezen voor een:
  • French Manicure 
  • Naturel
Voor als u wat anders wilt is acryl in bijna iedere kleur te krijgen, bijvoorbeeld met of zonder glitters in allerlei verschillende variaties.
 
Om de nagels in conditie te houden zullen de nagels ongeveer een keer in de 2 á 3 weken moeten worden nabehandeld. Dit is echter afhankelijk van de groei van de nagels en de grootte van het nagelbed. Bij de opvulling wordt alle acryl van de nagels weg gevijld en er wordt een nieuwe acryllaag aangebracht. Hierbij wordt er verder niets van je eigen nagel gevijld.

 

Neem ook eens een kijkje bij de Foto's.

 

Facebook Slider